Συνδρομητική Υπηρεσία. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mydocman.gr πρέπει να συνδεθείτε: Είσοδος

2057 ΕΞ 2022

Τύπος: Αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 4727/2020
ΦΕΚ: 322/Β/01.02.2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία από Κτηματολόγιο - υπηρεσία αναζήτησης στοιχείων ΦΠ από Κτηματολόγιο» στο Υπουργείο Οικονομικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)

Σχετικά Έγγραφα

50437/2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Υπηρεσία αναζήτησης στοιχείων Φυσικού Προσώπου από Κτηματολόγιο» στο πληροφοριακό σύστημα «ΨΥΔΗΠΕΕΚ-Δημόσια Περιουσία» του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


42910 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Υπηρεσία αναζήτησης στοιχείων Φυσικού Προσώπου από Κτηματολόγιο» του Κτηματολογίου στο πληροφοριακό σύστημα «Γενική Διεύθυνση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος» του Υπουργείου Οικονομικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


55171 ΕΞ 2022/2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Επιβεβαίωση στοιχείων Μητρώων» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας.


32411 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία Κατάστασης και Ασφάλισης Οχημάτων (Α.Α.Δ.Ε.)» στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.


32415 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία από Στρατολογία» στο Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


24757 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία ΑΜΚΑ» στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


243 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Αναζήτηση στοιχείων ταυτότητας στελεχών Πυροσβεστικού Σώματος» στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.


54653 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας» από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


41251 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακής υπηρεσίας «Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας» σε Φορείς του Δημοσίου μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


51617 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακής υπηρεσίας «Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας» σε Φορείς του Δημοσίου μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.