Συνδρομητική Υπηρεσία. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mydocman.gr πρέπει να συνδεθείτε: Είσοδος

30294 ΕΞ 2023

Τύπος: Αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 4727/2020
ΦΕΚ: 4150/Β/23.06.2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Ασφαλιστική ενημερότητα από ΕΦΚΑ» στο πληροφοριακό σύστημα «Π.Σ ΕΣΟΔΩΝ Α.Α.Δ.Ε.» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)

Σχετικά Έγγραφα

42965 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Ασφαλιστική ενημερότητα από ΕΦΚΑ» στο πληροφοριακό σύστημα «Πλατφόρμα Υπαλλήλων ΟΠΕΚΑ» του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


24575 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Δημιουργία e-παραβόλου και Ανάκτηση τύπων παραβόλων» στο πληροφοριακό σύστημα «Π.Σ. για τον Αναπτυξιακό Νόμο» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


30280 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Αναζήτηση/Δέσμευση/Επιστροφή e-παραβόλου από Φορέα» στο πληροφοριακό σύστημα «Π.Σ. για τον Αναπτυξιακό Νόμο» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (πρώην Εθνικής Οικονομίας), μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


19304 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Ασφαλιστική ενημερότητα από ΕΦΚΑ» στην ανώνυμη εταιρεία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Ερευνάς ΑΕ» (ΕΔΥΤΕ ΑΕ) μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


43228 ΕΞ 2023

Διάθεση των διαδικτυακών υπηρεσιών «Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας» και «Ασφαλιστική ενημερότητα από ΕΦΚΑ» στο Πληροφοριακό Σύστημα «Δημόσια Βάση Δεδομένων (ΔΒΔ) για τις Οργανώσεις Κοινωνίας Πολιτών (ΟΚοιΠ)» του Υπουργείου Εσωτερικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


29300 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία Ταμειακών Μηχανών» στο πληροφοριακό σύστημα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


1006/2024

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Ασφαλιστική Ικανότητα (για συνταγογράφηση)» στο πληροφοριακό σύστημα «ΑΣΦ. ΙΚΑΝ. Γ.Ν. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


8368 ΕΞ 2024

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Ασφαλιστική ενημερότητα από Ε.Φ.Κ.Α.» σε φορείς του Δημοσίου, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.



45277 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία πιστοποιητικού αναπηρίας ΚΕΠΑ» στο πληροφοριακό σύστημα «Διαλειτουργικότητα ΜΤΠΥ - ΕΦΚΑ» του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


1005 ΕΞ 2024

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία Δικαστικών Επιμελητών» στο πληροφοριακό σύστημα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΟΠΣ) e-ΕΦΚΑ» του Ηλεκτρονικού Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.