450/2025
Τύπος: Αποφάσεις
Προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.).
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΕΚ
Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)
Σχετικά Έγγραφα
7827/2019
Προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.).
4209/2021
Τροποποίηση της υπ’ αρ. 7827/19-04-2019 απόφασης της Υπουργού Τουρισμού «Προϋποθέσεις και διαδικασία χορήγησης του Ειδικού Σήματος Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα (Ε.Σ.Π.Ε.Κ.)» (Β’ 1463 και διόρθωση σφάλματος Β’ 2095).
27280/2014
Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Τ/4333/8.8.2001 απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης «Ειδικό Σήμα Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα» (ΦΕΚ1097/Β), όπως ισχύει
12528/2018
Όροι και προϋποθέσεις χορήγησης Ειδικού Σήματος Αγροτουρισμού (Ε.Σ.Α.).
Τ/2364/1997
Προϋποθέσεις έκδοσης-χορήγησης ειδικού σήματος λειτουργίας σε επιχειρήσεις κέντρων θαλασσοθεραπείας.
7073/2011
Διαδικασία χορήγησης Ειδικού Σήματος Λειτουργίας σε Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδικών Μεταφορών (Τ.Ε.Ο.Μ.).
9918/2023
Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών ορειβατικών καταφυγίων, διαδικασία χορήγησης Ειδικού Σήματος Λειτουργίας και Κανονισμός Λειτουργίας
19100/2024
Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών ορειβατικών καταφυγίων, διαδικασία χορήγησης Ειδικού Σήματος Λειτουργίας και Κανονισμός Λειτουργίας.
Αριθ. 23948/2015
Καθορισμός προδιαγραφών ορειβατικών καταφυγίων και διαδικασία χορήγησης Ειδικού Σήματος Λειτουργίας.
Καταργήθηκε με την υπ'αριθμ.549/2019, ΦΕΚ-100/Β/24.1.2019
Τ/11754/2003
Προϋποθέσεις έκδοσης-χορήγησης ειδικού σήματος λειτουργίας σε επιχειρήσεις Χιονοδρομικών Κέντρων.
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡ.α) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΗΣ 14807/2022-ΦΕΚ:4134/Β/03.08.2022.