Συνδρομητική Υπηρεσία. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mydocman.gr πρέπει να συνδεθείτε: Είσοδος

Τύπος: Εγκύκλιοι

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 4727/2020
ΦΕΚ: 7034/Β/13.12.2023

Διάθεση διαδικτυακών υπηρεσιών της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, σε φορείς του Δημοσίου μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)

Σχετικά Έγγραφα

53747 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία ΑΜΚΑ» της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, σε φορείς του Δημοσίου μέσω του κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


8903 ΕΞ 2024

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία ΑΜΚΑ» της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, σε φορείς του Δημοσίου μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


42905 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακών υπηρεσιών στο πληροφοριακό σύστημα «Market Pass» της Κοινωνίας τη Πληροφορίας ΑΕ, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


51616 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακών υπηρεσιών στο πληροφοριακό σύστημα «Youth Pass» της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


54591 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακών υπηρεσιών στο πληροφοριακό σύστημα «Εθνική Πύλη ΕΚΟΜΕ» του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας ΑΕ μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


24568 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακών υπηρεσιών στο πληροφοριακό σύστημα «Dentist pass» της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ (ΚτΠ ΑΕ), μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


54164 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακών υπηρεσιών στο πληροφοριακό σύστημα “Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς” του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε φορείς του Δημοσίου μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


13388 ΕΞ 2023

Διάθεση διαδικτυακών υπηρεσιών στο πληροφοριακό σύστημα «Ενιαία αίτηση ΚΕΠΑ» της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


42902 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία ΑΜΚΑ» της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ, σε φορείς του Δημοσίου μέσω του κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


42964 ΕΞ 2023

Διάθεση των διαδικτυακών υπηρεσιών «Αυθεντικοποίηση Χρηστώv oAuth 2.0», “Πληροφορίες Φορολογικού Μητρώου (Α.Α.Δ.Ε)” και «Διασταύρωση IBAN - ΑΦΜ», στο πληροφοριακό σύστημα Smart Readiness της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ (ΚτΠ ΑΕ), μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.