Συνδρομητική Υπηρεσία. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mydocman.gr πρέπει να συνδεθείτε: Είσοδος

Τύπος: Αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 3852/2010, 2690/1999
ΦΕΚ: 320/Β/18.01.2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» σε υπαλλήλους του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων για την επίθεση της επισημείωσης (ΑPOSTILLE) της Σύμβασης της Χάγης. 

Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)

Σχετικά Έγγραφα

1020/2011

Παροχή Εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» σε υπαλλήλους του Τμήματος Γραμματείας της Δ/νσης Διοικητικού -Οικονομικού των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων για την επίθεση της επισημείωσης (APOSTILLE) της Σύμβασης της Χάγης.


5849/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» σε υπαλλήλους του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την επίθεση της επισημείωσης (ΑPOSTILLE) της Σύμβασης της Χάγης.


1619/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» σε υπαλλήλους του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την επίθεση της επισημείωσης (ΑPOSTILLE) της Σύμβασης της Χάγης.


116498/2022

Παροχή Εξουσιοδότησης υπογραφής “Με εντολή Περιφερειάρχη” σε υπαλλήλους του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την επίθεση της επισημείωσης (ΑPOSTILLE) της Σύμβασης της Χάγης.


6477/2014

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Διοικητικού/Οικονομικού και των Τμημάτων τους, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Καρδίτσας και Τρικάλων

6245/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων καθώς και στους Προϊσταμένους των Τμημάτων. 


5988/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στους Προϊσταμένους της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού και των Τμημάτων της, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας


149536/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» για τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας και Σποράδων, Τρικάλων και Καρδίτσας και τα τμήματα αυτών.


5956/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων για την παραλαβή δικογράφων και την υπογραφή της έκθεσης επίδοσης αυτών.


878/2019

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Διοικητικού - Οικονομικού και των Τμημάτων τους, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Καρδίτσας και Τρικάλων.