Συνδρομητική Υπηρεσία. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mydocman.gr πρέπει να συνδεθείτε: Είσοδος

2343 ΕΞ 2023

Τύπος: Αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 4727/2020
ΦΕΚ: 247/Β/20.01.2023

Διάθεση των διαδικτυακών υπηρεσιών «Στοιχεία Οχημάτων» και «Στοιχεία αδειών κυκλοφορίας» του Υπουργείου Μεταφορών στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία Τελών Κυκλοφορίας» της Α.Α.Δ.Ε. στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)

Σχετικά Έγγραφα

32412 ΕΞ 2022

Διάθεση των διαδικτυακών υπηρεσιών «Στοιχεία Τελών Κυκλοφορίας (Α.Α.Δ.Ε.)» και «Στοιχεία Κατάστασης και Ασφάλισης Οχημάτων (Α.Α.Δ.Ε.)» στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.


8367 ΕΞ 2024

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία αδειών κυκλοφορίας (Υπουργείο Μεταφορών)» στο πληροφοριακό σύστημα «Ηλεκτρονική εφαρμογή διαλειτουργικότητας ΓΕΣ-ΥΥΜΕ (Υπ.Μεταφορών)» του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.



32411 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία Κατάστασης και Ασφάλισης Οχημάτων (Α.Α.Δ.Ε.)» στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.


54653 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας» από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


32415 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία από Στρατολογία» στο Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


24757 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία ΑΜΚΑ» στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


19319 ΕΞ 2023

Διάθεση των διαδικτυακών υπηρεσιών «Μητρώο Επικοινωνίας Πολιτών» και «Θυρίδα του GOV.GR» της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ., στο πληροφοριακό σύστημα «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Αδειών Κυκλοφορίας» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας (ΚΕ.Δ.) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.


12380 ΕΞ 2022

Διάθεση των διαδικτυακών υπηρεσιών «Λήψη Ληξιαρχικών Πράξεων» και «Στοιχεία Δημοτολογικής Αστικής Κατάστασης», στο Υπουργείο Οικονομικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 


2057 ΕΞ 2022

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Στοιχεία από Κτηματολόγιο - υπηρεσία αναζήτησης στοιχείων ΦΠ από Κτηματολόγιο» στο Υπουργείο Οικονομικών, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


42907 ΕΞ 2023

Διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας «Πληροφορίες Φορολογικού Μητρώου της Α.Α.Δ.Ε.» σε Δήμους, μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.