Συνδρομητική Υπηρεσία. Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο mydocman.gr πρέπει να συνδεθείτε: Είσοδος

Τύπος: Αποφάσεις

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 3528/2007/Α.87, 2690/1999
ΦΕΚ: 320/Β/18.01.2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων για την παραλαβή δικογράφων και την υπογραφή της έκθεσης επίδοσης αυτών.

Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)

Σχετικά Έγγραφα

6084/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Περιφέρειας Θεσσαλίας για την παραλαβή δικογράφων και την υπογραφή της έκθεσης επίδοσης αυτών.


1624/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την παραλαβή δικογράφων και την υπογραφή της έκθεσης επίδοσης αυτών.


3096/2019

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής με «Εντολή Περιφερειάρχη» στον προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την παραλαβή δικογράφων και την υπογραφή της έκθεσης επίδοσης αυτών.


5790/222234/2019

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής με «Εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Περιφέρειας Θεσσαλίας για την παραλαβή δικογράφων και την υπογραφή της έκθεσης επίδοσης αυτών.


6245/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων καθώς και στους Προϊσταμένους των Τμημάτων. 


699/2019

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, τους Προϊστάμενους των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Προϊσταμένους Τμημάτων τους και υπαλλήλους των, των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας και Σποράδων, Τρικάλων και Καρδίτσας.


121/2019

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, τους Προϊστάμενους των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Προϊσταμένους Τμημάτων τους και υπαλλήλους των, των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας και Σποράδων, Τρικάλων και Καρδίτσας.


5955/2024

Παροχή εξουσιοδότησης υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» σε υπαλλήλους του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων για την επίθεση της επισημείωσης (ΑPOSTILLE) της Σύμβασης της Χάγης. 


οικ. 839/2019

Τροποποίηση της αριθμ. οικ.699/13-09-2019/ απόφαση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας περί παροχής εξουσιοδότησης υπογραφής (ΦΕΚ 3625/Β΄) «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, τους Προϊστάμενους των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Προϊσταμένους Τμημάτων τους και υπαλλήλους των, των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας και Σποράδων, Τρικάλων και Καρδίτσας.


6075/2024

Εξουσιοδότηση υπογραφής «Με εντολή Περιφερειάρχη» στον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, καθώς και τους Προϊσταμένους Τμημάτων της ανωτέρω Υπηρεσίας.