ΕΑΔΗΣΥ/1712/2022
Τύπος: Προδικαστικές Προσφυγές
Με την εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται να ακυρωθεί η υπ’ αριθμ. …/Ε.Κ. …/…/27.09.2022 απόφαση της Διεύθυνσης Προμηθειών Λειτουργιών Παραγωγής της Δ.Ε.Η. Α.Ε.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : 1Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Ιστορικό Αναθεωρήσεων (Πιλοτική Εφαρμογή)
Σχετικά Έγγραφα
ΕΑΔΗΣΥ/1817/2022
Με την εξεταζόμενη προσφυγή, επιδιώκεται να ακυρωθεί η με αριθμ’ πρωτ. 575/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της αναθέτουσας Αρχής.
ΠΟΛ 1043/2011
Φορολογική αντιμετώπιση από άποψης διακανονισμού Φ.Π.Α. της κατασκευής έργων σύνδεσης σταθμών αυτοπαραγωγής ή ανεξάρτητης παραγωγής μέχρι το δίκτυο της Δ.Ε.Η. Α.Ε. ή του Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. Α.Ε.
ΕΑΔΗΣΥ/1757/2022
Με την πρώτη εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται να ακυρωθεί η με αριθμ. πρωτ. ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ 11292/06-10-2022 απόφαση της αναθέτουσας Aρχής, τα εγκριθέντα μ' αυτήν πρακτικά της Επιτροπής Διαγωνισμού κατά το μέρος, που αφορoύν στην αποδοχή της προσφοράς της εταιρίας «... ... …»
ΕΑΔΗΣΥ/1335/2022
Με την εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται να ακυρωθεί η υπ’ αριθμ. 439/2022 απόφαση του αναθέτοντος φορέα και δη κατά το μέρος που έκρινε την προσφορά της προσφεύγουσας απορριπτέα και η υπ' αρ. 497/2022 απόφαση η οποία ανέδειξε, την εταιρεία «….» ανάδοχο της οικείας σύμβασης.
ΕΑΔΗΣΥ/1758/2022
Με την δεύτερη εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται ομοίως να ακυρωθεί η προσβαλλόμενη με αριθμ. πρωτ. ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ 11292/06- 10-2022 απόφαση της αναθέτουσας Αρχής, τα εγκριθέντα μ' αυτήν πρακτικά της Επιτροπής Διαγωνισμού και κάθε άλλη συναφής πράξη ή παράλειψη κατά το μέρος, που αφορούν στην αποδοχή της προσφοράς της εταιρίας «... …».
ΕΑΔΗΣΥ/26/2023
Με την εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται να ακυρωθεί η με αρ. πρωτ. 7185/27-10-2022 διακήρυξη για την «Λειτουργία Και Συντήρηση ΕΕΛ ... - Εφαρμογή Μεθόδου Βιοενίσχυσης» και η αναπομπή της στη ΔΕΥΑ ..., ώστε αυτή να προβεί στην επαναδιατύπωση των κρίσιμων όρων
ΕΑΔΗΣΥ/1736/2022
Με την εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται να ακυρωθεί η υπ' αριθμ. 1264/2022 απόφαση της οικονομικής επιτροπής της αναθέτουσας Αρχής, με την οποία ακυρώθηκε η οικονομική προσφορά της προσφεύγουσας, για την διαγωνιστική διαδικασία «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ …. …και αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος ο οικονομικός φορέας «... …», με προσφορά 294.020,05 € (χωρίς Φ.Π.Α.) και μέση τεκμαρτή έκπτωση 39.24%, επί τω τέλει και εφ’ όσον η προσφορά του οικονομικού φορέα με την επωνυμία «….» ακυρωθεί, όπως αναδειχθεί η προσφεύγουσα προσωρινός ανάδοχος του εν λόγω έργου.
ΕΑΔΗΣΥ/1494/2022
Με την εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται να ακυρωθούν οι προσβαλλόμενοι όροι της υπ’ αριθμ. …/2022 με αριθ. πρωτ. .../04-08-2022, διακήρυξης και να επαναπροκηρυχθεί αυτή, μετά την αναπροσαρμογή των επίμαχων όρων.
ΑΕΠΠ/839/2021
Με την υπό εξέταση Προδικαστική Προσφυγή, ο προσφεύγων επιδιώκει να ακυρωθεί: α) η προσβαλλόμενη με αριθμό ... από 3-3-2021 απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Προμηθειών - Λειτουργιών Παραγωγής της ... με την οποία εγκρίθηκε το από 15-2-2021 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης τεχνικών προσφορών της ... στον υπ’ αριθμ. ... ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό της ... που συμμετέχει η εταιρεία του, καθώς και β) το συναφές με την άνω απόφαση από 15-2-2021 πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης τεχνικών προσφορών της ..., κατά το μέρος που απέρριψαν κρίνοντας τεχνικά μη αποδεκτή την προσφορά του και κατά το μέρος που δέχτηκαν κρίνοντας ως τεχνικά αποδεκτές τις προσφορές των οίκων-εταιριών «...» και «...». Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην προμήθεια ελαστικών επισώτρων χωματουργικών μηχανημάτων ..., συνολικής ποσότητας 30 τεμαχίων, με προϋπολογισθείσα αξία 990.000,00 € πλέον ΦΠΑ και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. Επίσης, τα ελαστικά αυτά προορίζονται για χωματουργικά μηχανήματα και οχήματα που κινούνται εντός και εκτός Ορυχείων και εργοταξίων της ... υπό ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες.
ΕΑΔΗΣΥ/1735/2022
Με την εξεταζόμενη προσφυγή επιδιώκεται να ακυρωθεί η υπ' αριθ. …/29-09-2022 με Α.Δ.Α.Μ. … 22-09-30 διακήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων, προϋπολογισθείσης αξίας 72.171,00 € πλέον Φ.Π.Α.24 % για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών σίτισης από πέντε άτομα ήτοι δυο μαγείρων και τριών βοηθών μαγείρων, για τις ετήσιες ανάγκες της αναθέτουσας αρχής.